Hirdetés

Kiszivárgott a OnePlus 5T



|

Specifikációk és képek is vannak: alapvetően a kijelző és a kamera változik.

Hirdetés

A OnePlus napokon belül hivatalosan is bemutatja a OnePlus 5T-t, azonban kevés dolog maradt, amit ne tudnánk az okostelefonról: gyakorlatilag az összes specifikáció kiszivárgott, fotók is vannak, így már csak a konkrét vételárak ismeretlenek. 

Hirdetés

A OnePlus 5T dobozáról is készült kép, összehasonlító fotók is vannak más készülékekkel, és persze a specifikációk szintén előkerültek. Ezek alapján a OnePlus 5T megtartja az elődből ismerős Qualcomm Snapdragon 835-ös chipet, a 3300 mAh-s akkut, az USB-C (2.0) portot, a jackcsatlakozót és az NFC-t. Két verzió lesz, 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, valamint 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. 

A nagy újdonság a 6,01 hüvelykes, 2160 x 1080-as felbontású AMOLED-kijelző, 18:9-es képaránnyal. DCI-P3- és sRGB-támogatással egyaránt rendelkezik majd, és persze vékony keretek ölelik körbe. 

Szintén frissül a hátlapi kamera. Az elsődleges szenzor továbbra is egy 16 megapixeles Sony IMX 398 lesz, de a másodlagos, f/2.6-os Sony IMX 350-et egy 20 megapixeles, f/1.7-es Sony IMX 376K-ra cserélik. 

Papíron ez apró frissítést jelent, de hála az új kijelzőnek jobban illik az idei élmezőnybe a OnePlus zászlóshajója. 

A kicsomagolás és az első próba pedig itt látható:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.