Hirdetés

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+



|

Evan Blassnak hála már jóval a február 25-i bemutató előtt megpillanthatjuk a végleges modelleket.

Hirdetés

A Samsung február 25-én, közvetlenül a 2018-as MWC előtt tartja az idei első Unpacked rendezvényét, amelyen hivatalosan is bemutatkozik a Galaxy S9 és a Galaxy S9+. Értelemszerűen rengeteg a pletyka és a szivárgás a következő csúcskészülékekről. 

Hirdetés

Evan Blassnak hála azonban nem kell megvárnunk a bemutatót, már most megnézhetjük, hogy milyen lesz a Galaxy S9 és a Galaxy S9+. Az általában igen megbízható szivárogtató közzétette a renderelt képeket az előlapokról, és a hátlapi kameramodulokról is, ráadásul specifikációk is akadnak. 

A jelek szerint a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ 5,8 és 6,2 hüvelykes kijelzőt kapnak, és alapvetően ugyanúgy néznek ki, mint a tavalyi modellek. Egyesek szerint a kijelző oldalsó kerete megnőtt, mások szerint azonban csak a renderelt képről hiányzik a csillogás, ezért tűnik nagyobbnak a keret a tavalyi változatokhoz mérten. 

Evan Blass szerint szelfimódban animált avatarok is lesznek, vagyis a Samsung "lemásolja" az Animojit. 

Amerikában és Kínában a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájával jönnek az új modellek, nálunk a Samsung Exynos 9810 chippel. Az ujjlenyomat-olvasó pedig a kamera alá költözik. Mit tudnak majd még az újdonságok? 

Samsung Galaxy S9

5,8 hüvelykes kijelző

Samsung Exynos 9810 SoC

4 GB RAM

64 GB tárhely

12 megapixeles kamera változtatható rekeszértékkel (f/1.5 és f/2.4), illetve szuperlassított videók (480 fps @ 720p)

8 megapixeles előlapi kamera

sztereó hangszórók

Samsung Galaxy S9+

6,2 hüvelykes kijelző

Samsung Exynos 9810 SoC

6 GB RAM

128 GB tárhely

Dupla 12 megapixeles kamera (a fenti extrákkal)

8 megapixeles előlapi kamera

sztereó hangszórók

Állítólag az új modellek március 16-tól kaphatóak, árakról nincs információ. A tavalyi trendek fényében persze könnyen lehet, hogy ezek lesznek majd a legdrágább Galaxy S szériás készülékek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.