Hirdetés

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab Advanced 2 és Advanced 2 XL



|

Összesen négy táblagéppel frissíthet idén a Samsung - ebből kettő most képeken is látható.

Hirdetés

Az elmúlt hetek szivárgásainak hála kiderült, hogy a Samsung idén négy új táblagéppel jelentkezik majd. A legolcsóbb a frissített Galaxy Tab A 8.0 lesz, míg az abszolút csúcsot a keret nélküli kijelzős Galaxy Tab S4 jelenti majd. A kettő közötti űrt tölti be a Galaxy Tab Advanced 2 és az Advanced 2 XL. Ezekről kerültek elő képek legutóbb. 

Hirdetés

A Galaxy Tab Advanced 2 alapvetően a 2016-os Galaxy Tab A 10.1 frissítése lesz. Exynos 7870-es SoC-t, 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kapunk majd. Fizikai home gomb már nem lesz a készüléken, ehelyett kijelzőbe ágyazott szenzor jön. A kijelző kerete sajnos nem lesz vékony, mivel az eszköz a középkategóriában indul. 

Az XL-es modell már komolyabb frissítésnek számít, a kijelző kerete vékonyabb, a panel 10,5 hüvelykes. Fizikai home gomb itt sincs. A részletekről viszont egyelőre csak annyit tudni, hogy a táblán gyárilag Android 8.1 Oreo lesz. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy az új Samsung tabletek mikor mutatkoznak be. A Galaxy Tab S4 az idei IFA kiállításra várható, elképzelhető, hogy a többi modell is akkor jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.