Hirdetés

Kiszivárgott a Samsung következő ütésálló mobilja



|

Specifikációk és renderelt képek is vannak a mostanában többször emlegetett Samsung Galaxy Xcover 4S-ről.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben többször volt szó a Samsung következő ütésálló mobiljáról, amely SM-G398 modellszámmal kapott FCC-hitelesítést több mint egy hete. Akkor ezt a legtöbben a Galaxy Xcover 5-nek gondolták, de kiderült, hogy Galaxy Xcover 4S néven érkezik. Most pedig renderelt képek is konkrét specifikációk is előkerültek

Hirdetés

Ezek alapján a Galaxy Xcover 4S gumírozott külsővel jön, ami nem csak a fogást teszi kényelmesebbé, de magát a készüléket is ellenállóbba. Így természetesen a becsapódásokat is jobban viseli az eszköz, ami IP68-as és MIL-STD 810G minősítést is kapott. 

Az Xcover 4S egy 5 hüvelykes, 1280 x 720-as LCD-kijelzővel érkezik, ami alatt fizikai navigációs gombok találhatóak. Felette pedig egy 5 megapixeles, f/2.2-es rekeszértékű szelfikamera. Hátulra 16 megapixeles, f/1.7-es érzékelő került, a bal oldalon pedig különlegesség a narancssárga Xcover gomb, amivel bármilyen app elindítható. 

A motorháztető alatt Exynos 7885 SoC, 3 GB RAM és 32 GB tárhely található, ez utóbbi microSD-vel bővíthető. A 172 grammos eszközbe 2800 mAh-s, cserélhető akku került, ami USB-C-n keresztül tölt. A forgalmazás elvileg már június 12-én megkezdődik, a Galaxy Xcover 4S vételára 250 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.