Hirdetés

Kiszivárgott a sokoldalú Huawei TalkBand B5



|

Óra, fitneszes karkötő és Bluetooth-headset egyben - sokoldalú lesz a Huawei hibrid viselhető eszköze.

Hirdetés

A Huawei TalkBand szériás készülékei olyan viselhető eszközök, amelyek alapvetően színes kijelzővel és fitneszes funkciókkal rendelkező órák. A trükkjük az, hogy az "okos" részegység kivehető a szíjból, majd Bluetooth-headsetként használható tovább. 

Hirdetés

A gyártó néhány éve kínál ilyen TalkBand eszközöket, Evan Blass pedig közzétette a következő modellről készült képeket. Jön a Huawei TalkBand B5. 

Sajnos további részleteket nem osztott meg a szivárogtató, így specifikációkat, megjelenési dátumot és árat sem tudunk egyelőre. 

A képek alapján mindenesetre a TalkBand B5 arany és ezüst kerettel lesz elérhető, bőr és fém szíjakkal. Az óra az idő mellett a lépések számát és egyéb információkat is megjelenít. Az ikonok alapján időjárás és értesítések is lesznek a funkciók között. Értelemszerűen a viselhető eszköz Bluetooth-on keresztül kommunikál az okostelefonnal. 

Apró érdekesség, hogy a számozás ellenére a negyedik-generációról beszélünk. A TalkBand B3 után a B5 jön, ugyanis a 4 nem túl szerencsés szám Kínában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.