Hirdetés

Kiszivárgott a Sony Xperia XZ1



|

A zászlóshajót az XZ1 Compact kíséri majd, értelemszerűen kisebb kijelzővel.

Hirdetés

Az elmúlt években a Sony rengeteg prémium Xperia csúcskészüléket adott ki, vagyis a vásárlók nem sokáig mondhatják el, hogy az övék a legújabb Xperia zászlóshajó. Ami azt illeti, augusztus 31-én újabb prémium modelleket mutat be a Sony, méghozzá a berlini IFA kiállítás keretében.

Hirdetés

A pletykák és szivárgások szerint a Sony Xperia XZ1 készüléket az Xperia XZ1 Compact kíséri, szintén prémium tudással, de kicsi kijelzővel. 

Roland Quandt szivárogtatásainak hála immáron az árakat is tudjuk, valamint azt, hogyan néznek ki az újdonságok. Az XZ1 és az XZ1 Compact vételára 599 és 499 angol font lesz. 

Dizájnban nem túl drámai a váltás az előző modellekhez mérten, a felső és alsó keretek pedig meglehetősen nagyok. Az ujjlenyomat-olvasó a pletykák ellenére is maradt oldalt, a bekapcsológombban. 

Belül a Snapdragon 835-ös lapkát 4 GB RAM egészíti majd ki az 1920 x 1080-as felbontású, 5,2 és 4,6 hüvelykes kijelző alatt. A középkategóriában az Xperia X1-gyel frissíthet a Sony, az 5 hüvelykes modellbe Snapdragon 660-as chip kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.