Hirdetés

Kiszivárgott a Xiaomi Mi 11 európai árazása



|

Egy hétvége választ el minket a gyártó új csúcsmodelljének nemzetközi bemutatójától, így nem meglepő, hogy fény derült egy-két új adatra.

Hirdetés

A Xiaomi elsőként mutatott be olyan okostelefont, amiben már a Qualcomm új, Snapdragon 888 rendszerlapkája üzemel, és nyújt minden eddiginél sebesebb működést. A Mi 11 kínai premierjével zártuk az előző évet, és már akkor tudható volt, hogy hamarosan jön a globális bejelentés is.

Ahogy megírtuk korábban, a gyártó február 8-án leplezi le másodjára a készüléket, és ezzel az európai felhasználók számára is megnyitja a vásárlási csatornákat.

Az előzetes információk szerint a 8/128 GB-os memória/tárhely kiszerelés lesz az alap kiadás, amihez 799 eurós ajánlott fogyasztói árat társítanak. Amennyiben szeretnénk megduplázni a tárhely kapacitását, a 256 GB-os modell esetében 100 eurónyi plusszal számolhatunk.

Hirdetés

Ha a készülék a fő paramétereit tekintjük, akkor elmondható, hogy a Xiaomi a csúcskategóriához mérten árazta be a készüléket, a 8/128-as modell várhatóan bruttó 320 000 Ft környékére érkezhet meg a magyar piacra. Kínában létezik egyébként egy 12 GB-nyi memóriával és 256 GB tárhellyel rendelkező variáns is, ám ennek hétfői bemutatója kérdéses.

Mint ahogy az is egyelőre kétséges, hogy a február 8-i eseményen bemutatkozhatnak-e a Lite és Pro verziók is. Feltételezhetően a kínai bemutató lesz előbb megtartva, és valamikor a tavaszi hónapok egyikében indulhat meg az olcsóbb és kibővített tudással rendelkező újdonságok globális értékesítése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.