Hirdetés

Kiszivárgott az iPhone XS



|

Az Apple megerősítette, hogy szeptember 12-én tartja az idei nagy rendezvényét; eközben pedig kiszivárgott az iPhone XS és az eddigi legszebb Apple Watch.

Hirdetés

Már augusztus elején tudtuk, hogy az Apple szeptember 12-én tartja az idei nagy rendezvényét. Ezt az elemzők és a szakértők az Apple múltbeli trendjeihez és a vállalatra jellemző szokásokhoz viszonyítva tippelték meg. Igazuk lett, az Apple ugyanis ma reggel kiküldte a meghívókat, szeptember 12-én lesz az Apple kampuszán a nagy rendezvény. 

Hirdetés

Eközben a 9to5Mac olyan képekkel állt elő, amelyek a közelgő új termékekről készültek. 

Előkerült az iPhone XS és az iPhone XS Plus, a renderelt képet az Apple valószínűleg a hivatalos oldalán használja majd, illetve a bemutató alatt. Sajnos minden részletet nem árul el a kép, de azért azt látni, hogy alapvetően tényleg az iPhone X formavilágát viszik tovább. A rozsdamentes acél keret ezúttal arany színbe öltözött, és az is tisztázódott, hogy az Apple az iPhone XS és az iPhone XS Plus neveket használja az 5,8 és a 6,5 hüvelykes prémium okostelefonjaihoz. 

Ezeket az olcsóbb, LCD-kijelzős modell kíséri majd: ennek a neve egyszerűen csak iPhone lesz. 

A rendezvényen mutatkozik be továbbá a két új, frissített kinézetű iPad Pro és elvileg egy olcsóbb MacBook, továbbá az Apple Watch negyedik szériája. Ez utóbbi az Apple eddigi legszebb okosórája lesz, és erről is van szivárgás. A kijelző nagyobb lesz, ennek hála az eszköz megjelenése is javul. A számlapra pedig rengeteg információt zsúfol majd az Apple, amely a gombokat is megújítja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.