Hirdetés

Kiszivárgott: ezek lesznek a 2018-as csúcskészülékek



|

Előkerült egy lista, amelyen minden olyan jövő évi okostelefon rajta van, ami Snapdragon 845-ös SoC-t kap.

Hirdetés

Kiszivárgott egy lista, amelyen állítólag az összes fontosabb okostelefon látható, ami 2018-ban érkezik meg, és a Snapdragon 845-ös csúcslapkára épít. Röviden ez azt jelenti, hogy ezek lesznek 2018-ban a legjobb és legerősebb androidos okostelefonok. 

Hirdetés

A lista neveket, várható bejelentési dátumokat és egyéb érdekességeket is tartalmaz. Természetesen azért nem árt kellő fenntartásokkal kezelni, illetve bármi változat, még ha jelenleg így is lenne minden. 

Elvileg a Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+, illetve az LG G7 és a G7+ lesznek az első modellek, amelyekbe Snapdragon 845 kerül. Ezek alapján idén az LG nem csúszik le a Qualcomm legerősebb lapkájáról. A Samsung természetesen Európában a saját Exynos chipjeivel szereli majd az eszközöket, és a Huawei pedig azért nincs a listán, mert a házon belül fejlesztett Kirin SoC-t alkalmazza. 

A február végén bemutatkozó Samsung és LG zászlóshajók után aztán áprilisban jön a Xiaomi Mi 7, majd májusban az HTC U12, és júniusban a Sony Xperia XZ Pro-A. Ebben a hónapban debütál majd a OnePlus 6 és a ZTE Nubia Z18 is. 

Szeptemberre megérkezik a Samsung Galaxy Note 9 (nálunk Exynos chippel), majd jön az LG V40, a Xiaomi Mi MIX 3, és októberben itt lesz a Google Pixel 3-as szériája is. Ekkor jön majd a Sony Xperia XZ2 és az HTC U12+ is. Az utolsó két hónapban aztán az új Moto Z (a 2019-es) és a OnePlus 6T debütálnak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.