Hirdetés

Kiszivárgott fotók mutatják meg a Samsung Galaxy S21 FE-t



|

Közel két hónap múlva lehet esedékes a Samsung Galaxy S21 FE leleplezése, de a készülékről megjelent fényképeken már most megleshetjük.

Hirdetés

Sokáig bizonytalan volt, hogy megjelenhet-e a legújabb Galaxy sorozat pénztárcabarát változata, a Samsung Galaxy S21 FE, de úgy tűnik, hosszas várakozás után jövő év elején kerülhet piacra ez a modell. Hacsak nem egy prototípusról van szó, ami nem került sorozatgyártásba, ezt igazolják azok a fotók is, amik nemrég megjelentek a Twitteren és nagyon úgy tűnik, hogy az S21 FE-t ábrázolják.

Hirdetés

Néhány napja még csak marketinganyagok szivárogtak ki a mobilról, amik például a Samsung Galaxy S21 FE nagy akkumulátorkapacitását, vagy azt reklámozták, hogy mennyire alkalmas játékra az új készülék. Egy (a képen látható mobilhálózat tanulsága szerint indiai) forrásból viszont fotók is érkeztek a jövő év elején esedékes változatról, ami talán egy tesztre kiadott példány lehet.

A fotókat megosztó felhasználó azt is megírta a Twitter-bejegyzésben, hogy az új Galaxy telefonnak 120 Hz-es kijelzője van, a fém keretébe egy műanyag hátlap került, ennek köszönhetően pedig érzésre egészen könnyű. Emellett kiemelte, hogy nincs rajta 3,5 mm-es jack csatlakozó, ahogy SD-kártyás bővítési lehetőség sem. A képeken látható készülékben egyébként a poszt tanulsága szerint, mivel egy amerikai változatról van szó, egy Snapdragon 888 processzor dolgozik, de a képeket megosztó felhasználó nem tudja, lesz-e Exynos chipet használó variáns.

Ez azért is érdekes kérdés, mert a Galaxy S21 FE megjelenése pletykák szerint pont a félvezetőhiány miatt került veszélybe. A legutóbbi, meg nem erősített információk szerint egyébként kifejezetten rövid idő jut a reflektorfényben az S21 FE-nek, ugyanis januári megjelenését nagyjából egy hónappal követni is fogja a Samsung következő zászlóshajója, a Galaxy S22 leleplezése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.