Hirdetés

Kiszivárgott fotókon a Samsung új hajtogatós mobiljai



|

Nagyon úgy tűnik, hogy idő előtt lelepleződött a Samsung Galaxy Z Fold4 és a Z Flip4.

Hirdetés

Néhány hete már nem titok, hogy a Samsung augusztus 10-re időzítette az idén nyári Unpacked-eseményét, melynek legérdekesebb szereplői az új generációs hajtogatós okostelefonok, vagyis a Galaxy Z Fold4 és a Z Flip3 lesznek.

A Samsung általában nem őrzi túl ügyesen a leleplezésre váró termékekkel kapcsolatos információkat, így a készülékek kapcsán már több szivárgásról is beszámolhattunk, legutóbb például gyári tokok képei kerültek fel idő előtt az internetre. Most viszont magukat a mobilokat is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

Az alábbi fotók forrása a Noh nevű szivárogtató, aki a Twitteren osztotta meg őket két külön posztban, itt és itt. Kattintani azonban nem igazán érdemes a linkekre, mivel az eredeti képeket időközben eltávolították "a jogtulajdonos kérésére". Ez pedig arra utal, hogy Noh rátapintott a lényegre, így joggal gratulálhatunk a 9to5Google-nek, amiért megmentették a felvételeket.

A fotókat elnézve az összecsukható Flip4 nem tartogat nagy változásokat, valamivel elegánsabb zsanérra és szabályosabb sarkokra számíthatunk. A Fold4-et az elődhöz hasonlítva viszont már sokkal keskenyebbnek tűnik a zsanér körüli rés, és mintha az egész készülék szélesebb lenne. A 9to5Google továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy a tükröződés alapján a Samsungnak ezúttal mindkét modellen szolidabb gyűrődéssel sikerült rögzítenie az ultravékony OLED panelt.

A hivatalos bemutatóig már 2 nap sincs hátra, amire már mi is gőzerővel készülünk, így érdemes lesz visszanéznetek hozzánk a leleplezés napján. Az viszont továbbra is nagy kérdés, hogy milyen néven érkeznek az újdonságok, nemrég ugyanis egy érdekes pletyka is napvilágot látott, mely szerint az orosz-ukrán háború miatt a Samsung teljesen ejtheti a Z-előtagot a hajtogatós telefonok nevéből. Erre már csak azért is jó esély van, mert a balti államokban már a jelenlegi verzióknál is így történt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.