Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen mobilokon fut majd az iOS 14



|

Egy kiszivárgott Apple-fájl árulkodott arról, hogy milyen eszközöket támogat a következő mobiloperációs rendszer, az iOS 14.

Hirdetés

Az Apple egyik, iOS-es szoftverfrissítések katalógusainak tárolására használt szerverén nemrég olyan fájlt találtak, ami az iOS 14-gyel való kompatibilitásról árulkodott. Ezek alapján pedig valóban frissíthető lesz a következő mobil operációs rendszerre a koros iPhone 6S és iPad mini 4 is. Értelemszerűen minden olyan iPhone és iPad, ami ezek után jelent meg, szintén megkapja majd az új iOS-t és iPadOS-t. 

Hirdetés

Mindez egybevág a korábbi pletykákkal, amelyek azt állították, hogy minden készülék megkapja az iOS 14-et, ami képes futtatni most az iOS 13-at: az iPhone 6S és az eredeti iPhone SE is. 

Az iPad mini 4 mellett frissülhet elvileg a hetedik-generációs iPod touch is. Guilherme Rambo később egyébként azt állította, bár valóban az iOS 14 frissítéseivel kapcsolatos a szerver, amiről a fájl származik; de maga a fájl jelenleg egy iOS 13-as buildre vonatkozik. Szerencsére sokat már nem kell várni a konkrétumokra, június 22-én kezdődik a WWDC. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.