Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mit tud az HTC U12



|

6 hüvelykes, 18:9-es kijelzőre, Snapdragon 845-ös chipre és dupla hátlapi kamerára számíthatunk.

Hirdetés

Az HTC következő zászlóshajójáról legutóbb egy 5G-vel kapcsolatos eseményen hallottunk: az U12-t csendben, de kiállították a helyszínen. Sajnos mindössze annyi derült ki róla, hogy a Qualcomm X20 LTE-modemnek hála az 1,2 Gbps-os letöltési sebességet is támogatja. 

Hirdetés

Egy orosz újságíró most további információkhoz jutott hozzá, amelyeket persze meg is osztott a Twitteren. Mivel az adatok passzolnak az eddigi szivárgásokhoz, ráadásul valamivel később a különösen megbízható LlabTooFeR is közzétette a saját szivárogtatásait, ezért szinte teljes egészében körvonalazódott, hogy mit tud majd az U12. 

Az új zászlóshajó a tervek szerint 6 hüvelykes, QHD-s, 18:9-es képarányú kijelzőt kap, méghozzá Super LCD panellel. Ez alatt a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája, 6 GB RAM és 128 GB bővíthető tárhely kapnak helyet. A hátlapra egy 12 és egy 16 megapixeles kamera kerül, az előlapra egy 12 megapixeles szenzor. Az akkumulátor elvileg 3420 mAh-s lesz, bár orosz források szerint a kapacitás 3980 mAh. 

Adott továbbá a dual-SIM- és az 5G-támogatás, az Android 8.0 Oreo, valamint a Sense 10 és az Edge Sense 2.0 kezelőfelület. A ház fémből készül, de a hátlap üveg lesz. A megjelenésre április környékén számíthatunk, 880 dollár körüli áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.