Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mit tud majd a Huawei Mate 40 Pro



|

Előkerültek a Huawei Mate 40 Pro specifikációi, valamint a várható vételárak is - de Európában elvileg már nem jelenik meg a két csúcsmodell.

Hirdetés

A @RODENT950 néven dolgozó szivárogtató sok érdekességet osztott meg a közelgő Huawei Mate 40 mobilokról. Kiszivárogtak a specifikációk és a vételárak is. Ezek alapján a sima Mate 40 6,67 hüvelykes, lekerekített LG kijelzőt kap, 90 Hz-es képfrissítéssel. Az 50 megapixeles főkamerához 20 megapixeles ultraszéles és 8 megapixeles telefotós jár, a Kirin 9000 (eddig Kirin 1000-nek emlegették) chiphez 8/12 GB RAM és 128/256/512 GB tárhely jár. Természetesen a Pro modell minderre rálicitál. 

Hirdetés

A Mate 40 Pro vízesésszerű kijelzőt kap, 90 Hz-es LG vagy BOE panellel, az ultraszéles kamera már 80 megapixeles, a telefotós kamera periszkóprendszer kap, továbbá ToF szenzor is van. Az akku itt 4300 helyett 4600 mAh kapacitású, de jöhet egy Mate 40 Pro+ modell is 5000 mAh-s kivitelben. 

A vételárak elvileg 863 dollárnak megfelelő összegtől indulnak majd Kínában, azt azonban találgatni sem kell, hogy Európában mennyibe kerülnek majd az új csúcsmodellek. A szivárgások szerint ugyanis itt maximum a Mate 40 Lite kerülhet forgalomba, a Mate 40 és a Mate 40 Pro már nem jelennek meg nálunk. Ennek többek között az lehet az oka, hogy ebbe kerülnek a legutolsó, korlátozott chipszállítmányok. A másik rossz hír pedig az, hogy a régebbi Huawei mobilokról is eltűnhet a Google-támogatás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.