Hirdetés

Kiszivárgott információk szerint a Galaxy S23 FE-nek vállalhatatlanul lassú a vezeték nélküli töltődése



|

Lehet, hogy az új pénztárcabarát Samsung telefont akár több, mint 3 órát is kell tölteni vezeték nélkül.

Hirdetés

Azok után, hogy van olyan telefon, ami negyed óra alatt vezeték nélküli töltővel is feltöltődik, furcsa, hogy egy vadonatúj készülékről megjelenése előtt azt állítják, hogy ennek az időintervallumnak a tizenkétszeresét kell majd töltenünk a teljes töltöttséghez. A 9to5google.com pedig ezt állítja az új Galaxy SE23 Fun Edition-jéről.

Az informatikával és technológiával foglalkozó internetes oldal feltételezése nem légből kapott: egy vezeték nélküli töltéssel foglalkozó honlap napokban megjelent adatlapján olvasható adatok erre engednek következtetni.

Hirdetés

Ezen az adatlapon a készülék maximálisan felvehető teljesítményét 4,4 W-ban jelöli meg. Mivel a most megjelenő telefon "nagy testvére" 15 W teljesítmény felvételére képes, nem tűnik túlzásnak, hogy három órát, vagy még többet kelljen tölteni vezeték nélkül. Konkrét dátum ugyan nincs az új olcsó telefon megjelenését illetően, de mivel az közelgő megjelenés bejelentése július 25-én megtörtént, úgy sejthető, hogy még idén kijönnek vele.

Kiszivárgott adatok szerint a Galaxy SE23 FE 158 x 76,3 x 8,2 mm-es lesz, és várhatóan 6,4 inch-es képernyőt kap majd. A kikerült, nem túl jó minőségű fénykép tanúsága szerint a modell hasonló kialakítású, mint az SE23 és az SE23+, méretben pedig a kettő közt fog elhelyezkedni.

Még nem lehetünk benne biztosak, de lehetséges, hogy a hosszú vezeték nélküli töltési időt valamilyen új technológiai megoldással fogja a cég nagyban mérsékelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.