Hirdetés

Kiszivárgott képek árulkodnak a Wear OS 3 gyári dizájnjáról



|

Nyers valójában is megcsodálhatjuk a Google okosórás operációs rendszere, a Wear OS 3 kezelőfelületét.

Hirdetés

A tavaly megjelent Samsung Galaxy Watch4-szérián ugyan már találkozhattunk a Google legújabb okosórás operációs rendszerével, ám a Wear OS 3 ott a koreaiak One UI kezelőfelülete mögé rejtőzik, így továbbra sem tudjuk, hogy miként fest majd a "gyári" formájában.

Nemrég azonban egy csokor képernyőfotó bukkant fel a Wear OS androidos alkalmazásában, melyek feltárják előttünk, hogy mire is számíthatunk ezen a téren.

Hirdetés

A képeken egyebek mellett a Google Asszisztens, az Üzenetek, a YouTube Music és a Google Pay felületét láthatjuk. A legérdekesebb viszont a FitBit színvilágát és cipő-ikonját használó lépésszámláló csempe, ami arra utal, hogy a Wear OS 3-ban már FitBit appot kapunk a Google Fit helyett. Ez persze nem lenne meglepő, hiszen tavaly január óta ez a cég is a keresőóriás szárnyai alá tartozik.

A Wear OS3 nyers formája a Google saját okosóráján, az egyelőre csak a pletykákban létező Pixel Watchon debütálhat. Erről utoljára a közismert szivárogtató, Jon Prosser adott hírt, azt állíva, hogy május 26-án számíthatunk a nagy leleplezésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.