Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Microsoft új összehajtható mobilja



|

A Surface Duo 2 javíthatja az előd legnagyobb problémáit.

Hirdetés

A Microsoft tavaly szeptemberben piacra dobott phabletje, az összehajtható Surface Duo látványos bukta lett, amiben az 1400 dolláros induló ár mellett a gyenge teljesítmény, a rosszul optimalizált szoftver és a silány kamera is szerepet játszott.

A redmondiak azonban nem adják fel a koncepciót, a színfalak mögött ugyanis már gőzerővel készül az androidos telefon következő generációja, a Surface Duo 2.

Hirdetés

A mobilt egész eddig nem láthattuk, nemrég azonban bejárta a sajtót néhány kiszivárgott kép, melyek eredetileg a Tech Rat nevű YouTube-csatorna videójában szabadultak rá az internetre. Az anyagot még júniusban töltötték fel, de a Windows Central csak ma erősítette meg, hogy hiteles fotókról lehet szó.

A képek alapján a Surface Duo 2 komolyabb kamerát kaphat három hátlapi lencsével (széles, ultra széles, telefotó), a burkolatot pedig matt üveg díszítheti, ami jelentősen javítaná az előd sokat kifogásolt minőségérzetét.

A fotókon nyoma sincs az ujjlenyomat olvasónak, amelyből a Windows Central arra következtet, hogy ezúttal a bekapcsoló gombba rejti a Microsoft. A Surface Duóhoz képest más helyre került az USB-C port is, most a készülék jobb oldalán köszön vissza. Érdekesség még a fekete szín megjelenése is, hiszen az első generáció csak fehérben érhető el.

A portál értesülései szerint a redmondiak valamikor szeptember-október környékére tevezik a Surface Duo 2 rajtját, az elődénél jóval erősebb Snapdragon 888 chippel, valamint 5G- és NFC-támogatással. Az árról még pletykák sincsenek, de a hardveres fejlesztések tükrében akár a drágulás lehetőségét sem zárhatjuk ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.