Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S23 FE



|

Az is kiderülhetett, milyen sebességgel tölthetjük majd az S23 jóárasított kiadását.

Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy egyévnyi hiátus után a Samsung feltámasztja az egykor "Fan Edition" néven is emlegetett FE-sorozatot, amely megfizethetőbb áron hivatott a zászlóshajó S-sorozathoz közeli élményt kínálni a vásárlóknak.

A Galaxy S23 FE érkezéséről előbb egy januári jelentés, majd nemrég egy akkumulátor hivatalos regisztrációja árulkodott, most pedig már állítólagos kiszivárgott rendereink is vannak a mobilról, illetve az akku kapcsán is befutott egy új infó.

Hirdetés

Ami a rendereket illeti, ezek a neves szivárogtatónak számító OnLeakstől származnak, aki a múltban már többször is bizonyította, hogy megbízható forrásokkal dolgozik. A Smartprixen keresztül megosztott képek alapján az S23 FE egy visszafogott megjelenésű, három kamerával felszerelt okostelefon lesz.

Ha esetleg ismerős a forma, az nem a véletlen műve: a GSMArena hívta fel rá a figyelmet, hogy ez bizony lényegében a Galaxy A54, és ha hihetünk a pletykának, még a 158 x 76,3 x 8,2 mm-es méret is szinte megegyezik az alsó-középkategóriás készülékével. Ami pedig az akkumulátort illeti, a Myspartprice közölt egy adatlapot, amely a termék forgalmazásának kínai engedélyezéséhez kapcsolódik (CCC-tanusítvány), ez pedig a normál Galaxy S23-éval azonos, 25W-os töltésről tanúskodik.

A telefon megjelenési dátumáról továbbra sincs információ, de megtörténhet, hogy a nyáron esedékes Galaxy Unpacked esemény keretében leplezik le, vagy akár egy csendes rajtot is kaphat. Ha hihetünk a pletykáknak, az S23 FE egy 6,4 hüvelykes, FHD+ felbontású és 120 Hz-es képfrissítésű AMOLED kijelzővel érkezik, odabent pedig a saját fejlesztésű Exynos 2200 chip dolgozik majd, 6/8 GB memóriával és 128/256 GB tárhellyel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.