Hirdetés

Kiszivárgott képeken láthatjuk, milyen lehet az AirPods 3



|

A dizájn közelebb áll majd az AirPods Próhoz.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy idén frissülnek az Apple vezeték nélküli fülesei - a generációváltásra hamarabb kerülhet sor, mint legutóbb, amikor három évet kellett várnunk rá. A napokban egyre hangosabbak lettek az AirPods 3-mal kapcsolatos pletykák, fotók is elkezdtek megjelenni az új fülhallgatóról.

A kínai 52audio által közzétett képeken tisztán láthatjuk, hogy az AirPods 3 szára rövidebb lesz, és töltőtokja is jobban hasonlít majd arra, ami az AirPods Próhoz jár. Cserélhető gumiharangokkal nem készül a gyártó, marad az univerzális, "minden fülbe illeszkedő" kialakítás.

Hirdetés

A képek alapján a lejátszást ugyanúgy vezérelhetjük majd a szárat nyomkodva, ahogy az AirPods Prónál, de az aktív zajszűrés látszólag kimarad. Az 52audio szerint a H1 chipet sem frissítik, és az akkumulátoridő sem nő. Kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg csak a dizájn változik-e, vagy azért tud majd valamit, amit az AirPods 2 még nem. Ming-Chi Kuo elemző szerint a megjelenés 2021 végére várható, a gyártás csak a harmadik negyedévben indul be igazán, és egyelőre az Apple is azon filózik, hogy teljesen elengedje-e az előző generációs modellt, vagy a kínálatban tartsa, kockáztatva, hogy az emberek inkább azt választják kedvezőbb ára miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.