Hirdetés

Kiszivárgott képen a Facebook okosórája



|

A fotó alapján egy nem túl népszerű formai megoldással érkezhet Zuckerbergék újdonsága.

Hirdetés

Mark Zuckerberg tegnap hozta nyilvánosságra, hogy a továbbiakban Meta néven kell emlegetnünk a Facebookot, amivel a hivatalos indoklás szerint az élet minden területét átszövő virtuális metaverzum iránti elkötelezettségét szeretné hangsúlyozni a vállalat.

A bejelentéssel párhuzamosan viszont a Bloomberg is közölt egy érdekes jelentést a cég február óta pletykált okosórás teveiről, miután sikerült rábukkanni egy fotóra a készülő termékről a Facebook és a Ray-Ban közös okosszemüvege, a Stories alkalmazásában.

Hirdetés

A meglehetősen rossz minőségű render legszembetűnőbb részlete a káva alsó részén elhelyezett belógó kamerasziget. A nem túl közkedvelt formai megoldás épp eltűnőben van az okostelefonokról, de a jelek szerint ez nem nem igazán zavarja a Facebook tervezőit.

Maga a beépített kamera nem meglepetés, júniusban ugyanis arról kapott fülest a The Verge, hogy a Facebook-óra egyenesen két kamerával fog érkezni, melyek közül az egyik lecsatolható lesz. A belógó lencse mellett még az óra formáját is érdemes kiemelni, ami a kép alapján az Apple Watch szögletesebb dizájnjához állhat majd közelebb a Samsung által preferált kerek tokozás helyett.  

A Bloomberg jelentése ugyanakkor megjegyzi, hogy a végül piacra kerülő óra akár különbözhet is a kiszivárgott renderen látottól, így továbbra sem tudunk semmi biztosat a Facebook, vagyis a Meta újdonságáról. Ez pedig igaz a korábban 2022 nyarára pletykált megjelenési dátumra is, amiről a portál forrása szerint még nem született végleges döntés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.