Hirdetés

Kiszivárgott képen a Samsung Galaxy S23 színváltozatai



|

A jelek szerint négy színben érkeznek a Samsung legújabb csúcstelefonjai.

Hirdetés

A Samsung a napokban véget vetett a titkolózásnak és elárulta, hogy február elsején, közép-európai idő szerint 19 órakor fogja leleplezni a legújabb csúcskészülékeit, az Galaxy S23-szériát. Ahogy azonban az ilyenkor lenni szokott, a szivárogtatók nem állították takarékra magukat a San Franciscó-i műsorig, így addig is kapjuk a friss pletykákat.

Most éppen néhány új kép esett be a postaládába, amelyeken az új generációt alkotó S23, S23+ és S23 Ultra állítólagos színvariánsait is láthatjuk.

Hirdetés

A készülékek dizájnja nem tartogat nagy meglepetést, hiszen a korábbi szivárgásokból már valószínűsíthető, hogy kísértetiesen hasonlítanak majd a Galaxy S22-re és társaira, a német WinFuture által szállított alábbi renderen viszont a választható színek is megmutatják magukat. A portál úgy tudja, hogy összesen négy változatot kapunk: fekete (Phantom Black), zöld (Botanic Green), lila (Mystic Lilac), fehér (Cotton Flower).

A képen egész konkrétan az alapmodell Samsung Galaxy S23 szerepel, de ha a WinFuture nem téved, akkor ugyanezekben a színekben érkezik a nagyobb kijelzőt kínáló S23+ és a minden lehetséges extrával megpakolt S23 Ultra is. Az oldal emellett három másik renderhez is hozzájutott az S23-ról, amelyek egybevágnak a korábbi szivárgásokban látott dizájnnal.

Ezen a ponton tehát vajmi kevés az esélye, hogy a Samsung valami váratlant húz a formatervvel. Ami pedig a burkolat alatti titkokat illeti, az eddigi pletykák alapján az S23-széria Snapdragon 8 Gen 2 SoC-kal, 8/12 GB RAM-mal, 256 GB-ról induló tárhellyel és 200 MP-es kamerával támadhat, de hogy ebből pontosan mi lesz ott az alapmodellben, azt nem tudni biztosan.

Ha muszáj tippelnünk, a belépő szintű S23 is megkapja majd a Snapdragon 8 Gen 2-t és hozzá 8 GB memóriát, a 200 MP-es kamerát viszont a csúcsmodellnek tartogatják a koreaiak, ahogy az S22-sorozat esetében is csupán az Ultra-kiadásba került 108 MP-es szenzor. A hivatalos leleplezésig már három hét sincs hátra, így szerencsére nem kell sokáig találgatnunk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.