Hirdetés

Kiszivárgott poszteren a Samsung Galaxy S22 Ultra



|

Valóban ez lehet a Note-széria szellemi utóda.

Hirdetés

A Samsung az idei évben nem mutatott be utódot a 2020-ban megjelent Galaxy Note 20-hoz, ami azt valószínűsíti, hogy már nem is érkezik több ilyen modell. Ugyanakkor számos szivárogtató egyetért abban, hogy a Samsung az S22-család csúcsragadozójával, az S22 Ultrával pótolhatja a Note hiányát.

A digitális tollal ( S Pennel) érkező telefonról nemrég egy állítólagos benchmark is kiszivárgott, előtte pedig a LetsGoDigital állt elő néhány renderrel, ami a rendelkezésre álló pletykák alapján képzelte el a készülék dizájnját. Ugyanez az oldal most egy hivatalosnak mondott posztert szerzett meg, rajta az S22-család két tagjával.

Hirdetés

Az előtérben a Note-utódnak szánt S22 Ultra látható, amit a felirat alapján így is fognak hívni, vagyis nem a szintén pletykált "S22 Note" néven kerül forgalomba. A telefon viszont magán hordozza a Note védjegyének számító lecsapott alsó-felső éleket, és ott virít mellette a nyugdíjazott szériánál szintén kötelező stylus is. Az 5 lencsés kamerarendszer elrendezése megegyezik a LetsGoDigital korábbi renderein látott dizájnnal.

Ami a háttérben meghúzódó modellt illeti, ez valószínűleg az S22 Plus lehet, már ha valódi a poszter, hiszen erre nincs semmiféle garancia, még ha a LetsGoDigital a megízhatóbb források közé tartozik is.

Éppen ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat a Samsung hivatalos bemutatójáig, amit februárra várnak a szivárogtatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.