Hirdetés

Kiszivárgott reklám árulkodik a Pixel 7 Pro legfontosabb extrájáról



|

Vaskos szivárgások mesélnek a Google legújabb mobiljairól.

Hirdetés

A Google az idén nem vitte túlzásba a titokzatoskodást a következő generációs okostelefonjai, a Pixel 7 és a Pixel 7 Pró körül, hiszen a készülékek dizájnját már a tavaszi I/O fejlesztői konferenciáján is megvillantotta, az elmúlt napokban pedig egy videós kedvcsinálót is kaptunk róluk.

Eközben a szivárogtatók sem pihennek, így az árra és a specifikációkra vonatkozóan is láthattunk már pletykákat, most pedig itt egy újabb adag, meglehetősen hihetőnek tűnő híresztelés az október 6-i hivatalos bemutató előtt.

A legérdekesebb az a kiszivárgott reklám, ami a Twitteren bukkant fel a Pixel 7 Próról. Ez ugyanis arról árulkodik, hogy az új csúcstelefon nagy dobása a Macro Focus nevű funkció lesz, amellyel látványos közeli fotókat lőhetünk.

Hirdetés

A 30 másodperces film emellett a korábbról már ismert Super Res Zoom és a Magic Eraser funkciókat, illetve a 72 órás készenléti időt lehetővé tevő Extreme Battery Savert promózza.

Az anyag forrása továbbá az alap Pixel 7 hirdetését is nyilvánosságra hozta, ennek alapján pedig az olcsóbb modell esetében a Cinematic Blur nevű funkció lesz a kiemelt kamerás újdonság. Ez a portréfotókhoz hasonlóan képes elmosni a videók hátterét, és természetesen a Pixel 7 Pro is megkapja.

A reklámokkal párhuzamosan a Telegramon tűnt fel az alábbi adatlap, amely a Google Pixel 7 és a Pixel 7 Pro specifikációiról árulkodik. Az adatok lényegében megegyeznek a bevezetőben linkelt, napokkal korábbi szivárgásban látottakkal. Az infók alapján így csak a Pixel 7 Próban lesz ott a 48 megapixeles, hátoldali telefotó lencse 5X-ös optikai zoommal, az Apple-lel ellentétben viszont a Google mindkét friss mobiljába a legújabb processzor, a saját fejlesztésű Tensor G2 kerül.

A Google hivatalos bemutatója október 6-án, magyar idő szerint 16 órakor kezdődik, s habár a jelek szerint a szivárgások nem sok izgalmat hagytak a műsorra, azért érdemes lehet figyelemmel kísérni, már csak a többi leleplezésre kerülő újdonság, a Pixel Watch okosóra, a Pixel Buds Pro 2 vezeték nélküli füles és az esetleges meglepetések miatt is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.