Hirdetés

Kiszivárgott Samsung videó: jön az 512 gigás Galaxy Note 9



|

Ráadásul az is kiderül belőle, hogy a koreai gyártó új erőművének lesz 512 gigabájtos tárhellyel szerelt változata is.

Hirdetés

Szép lassan eljutunk odáig, hogy a mobilgyártók 5-10 évvel ezelőttig jellemző hétpecsétes titoktartás helyett úgy hagyják kiszivárogtatni a soron következő termékek információit, mintha kötelező volna.

Hirdetés

Ezúttal a Sammobile szúrta ki, hogy bizonyos helyekre már kikerült az a videó, amellyel a Galaxy Note 9 bemutatóját tervezték felvezetni. Augusztus 9-e helyett azonban már most, harmadikán nézhető, mivel hergelik majd a közönséget az eseményen, és ebből elég sok minden kiderül arról is, mi volt igaz az edigi pletykákból. Tessék csak nézni:

Update: bang, a videót időközben törölték. Mindenesetre a címlapkép onnan származik, egyébként pedig a telefon külsejét lehetett benne látni több szögből, az érintőtollat, a hátlapi kamerákat, és közben óvatosan elcseppentettek pár technikai információt. Szerencsére a Sammobile-nál még ott figyel a kisfilm saját lejátszóval, kattintás után nézhető.

Először is jól látható a sárga érintőtoll (amely kissé érdekes módon a készülék "blue edition" nevű kiadásának lesz a része), ezen kívül pedig belenget egy fél terabájtos tárhellyel szerelt modellt is.

Az első reakciók szerint nem is árt egy ilyen extra, mivel az eddig tudható adatok alapján a Note 9 nem hoz majd óriási változásokat tavalyi elődjéhez képest, szóval rá is fér a telefonra minden olyasmi, amivel az "eddigi leg..." érzést lehet erősíteni. Márpedig, ha a belső háttértárhoz hozzátesszük, hogy a készülék támogat 512 GB-os microSD bővítőkártyákat is, skkor elmondhatjuk, hogy a Note 9 összesen 1 terabájtos tárhellyel is bezsebelhető.

De persze jöhetnek még ezen kívül is olyasmik, amikről sejtésünk sincs, egyesek szerint megújul a kissé enyhe sikereket elérő Bixby és a telefonba épített mesterséges intelligencia, és tovább javulhat a kamera is. Meglátjuk kilencedikén, mindenesetre az aznapi felvezető videó már nem lesz újdonság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.