Hirdetés

Kiszivárgott tok árulkodik az iPhone SE 4 dizájnjáról



|

Egy újabb forrás utal arra, hogy a korábban vártnál jóval modernebb külsővel érkezik az Apple következő népmobilja.

Hirdetés

Március 18-án már két éve volt, hogy az Apple piacra dobta a belépő szintű mobilja, az iPhone SE aktuális generációját, ám a legtöbb szivárogtató egyetérteni látszik abban, hogy az idén hiába várjuk az utódot, mivel az iPhone SE 4 néven emlegetett készülék leghamarabb csak 2025 tavaszán kerülhet be a cupertinóiak repertoárjába.

Ez ugyan szomorú hír, cserébe viszont az utóbbi hónapokban számos forrás arról mesélt, hogy a várva várt néptelefon már nem a megszokott iPhone 8-alapú, és még csak nem is a korábban pletykált iPhone XR-dizájnra épül majd, hanem egy modernebb, iPhone 12/13/14-szerű tokozást kap.

Hirdetés

A legutóbb a gyakran jól értesültnek bizonyuló 91mobiles mesélt erről egy csokornyi kiszivárgott CAD-render formájában, most pedig egy másik ismert leaker, Majin Bu jelentkezett néhány fotóval, amelyek az iPhone SE 4 állítólagos tokját ábrázolják. Ha tényleg így van, a készülék a várakozásoknak megfelelően az iPhone 12 dizájnját örökölheti a szögletesebb kerettel és a belógó előlapi szenzorszigettel, az oldalán pedig még mindig ott a némítókapcsoló, vagyis nem kapja meg az iPhone 14 Pro és 15 Pro széria konfigurálható akciógombját.

Ennél is szembetűnőbb viszont az SE 4-pletykák visszatérő eleme, az egyetlen hátlapi kameralencse. Ez a megoldás remekül passzolna a sormintába, hiszen eddig minden SE egy hátoldali kamerát kapott, illetve anno az a 2018-as alapmodell, az XR esetében is ezt az utat követte az Apple. Majin Bu képei kapcsán persze adja magát a tyúk és a tojás dilemmája, nevezetesen, hogy a tokok valóban a szivárgások részét képezik-e, avagy csak azokra reflektálnak, mintegy fizikai formában is megjelenítve az eddig keringő információkat.

Akárhogy is legyen, a tok által sejtetett készüléknek valószínűleg sokan örülnének, hiszen az iPhone SE jelenlegi dizájnja végtelenül elavult, lényegében még a 2014-es iPhone 6-hoz vezethető vissza, a fizikai korlátai (vékony és kicsi formátum) miatt pedig egy korszerű akkunak sincs benne hely, ezért már a megjelenésekor sem volt túl izmos az üzemidő tekintetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.