Hirdetés

Kiszivárgott videóban az összehajtható Samsung mobil



|

Már az Unpacked rendezvény előtt kiszivárgott egy videó, amelyben felbukkan a Samsung összehajtható készüléke is.

Hirdetés

A The Verge talált rá elsőként arra a kiszivárgott videóra, amely elvileg a Samsung február 20-i Unpacked rendezvényéhez készült, kedvcsinálóként. Ezen a rendezvényen debütál majd a Samsung Galaxy S10E, a Galaxy S10, a Galaxy S10+, illetve jó eséllyel az 5G-s Galaxy S10X és a Galaxy Fold összehajtható mobil is. 

Hirdetés

A klipben több dolog is felbukkan, amit a jövőben láthatunk, például egy okostükör, egy robot, ami tetovál, miközben a művész táblagépen rajzol; valamint egy összehajtható mobil. 

24 másodpercnél bukkan fel az összehajtható mobil, feltehetően maga a Galaxy F. A használója pedig úgy nyitja ki, mint egy könyvet. Az eszköz ráadásul nagyon hasonlít arra, amit a Samsung még a novemberi fejlesztői konferenciáján mutatott. 

Az eddigi szivárgások alapján a Galaxy F nagyon drága lesz, a Samsung egyik alkalmazottja szerint kétszer annyiba kerül, mint egy prémium mobil. A pletykák alapján 2000 eurós árcédulára számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.