Hirdetés

Kiszivárgott videókon az Oculus Quest 2 VR-headset utódja



|

Állítólag az új modell firmware-éből származnak azok az oktatóvideók, melyek a közösségi médiában bukkantak fel.

Hirdetés

Október 28-án veszi kezdetét a Facebook Connect konferencia, amelyen a súlyos botrányba keveredett vállalat nem csak a neve megváltoztatását jelentheti be, de a szárnyai alá tartozó Oculus új headsetét is.

A nagy sikerű Oculus Quest 2 utódjáról már jó ideje mennek a találgatások, most viszont kiszivárgott videók árulkodhatnak a termékről.  

Hirdetés

Az animációkat a Bastian :D nevű szivárgotató osztotta meg a Twitteren, és állítólag az Oculus Quest Pro, vagy Seacliff néven is emlegetett eszköz firmware-éből sikerült kibányászni őket. Az alábbi képsorokon az avatarunk kozmetikázát mutatják be, de ebben a threadben három további videó is található.

Mind közül azonban ez a legérdekesebb, a tükör előtt pózoló figura fején ugyanis ott figyel a feltételezett új Oculus. Az Oculust Questhez képest a legfontosabb különbség a kisebb vizor, amiért cserében mintha több alkatrészt pakoltak volna a hátsó részbe. A Twitterre feltöltött anyagok között pedig az egyiken egy pillanatra kiszúrhatók a kontrollerek is, melyekről feltűnően hiányoznak az Oculust Quest 2 gyűrűs érzékelői.

A videók feltöltője egy 17 éves programozó, így azért nem árt óvatosan kezelni az anyagokat, de első ránézésre akár még valódinak is bizonyulhatnak. Persze ha így is van, még az sem garantálja, hogy a Facebook hamarosan le is leplezi a legsikeresebb VR-kütyüje utódját, de a Connect konferenciáig már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.