Hirdetés

Kiszivárgott videón hajlik össze-vissza a TCL táblagépe?



|

Szó szerinti részrehajlás következik.

Hirdetés

Aki ismeri a TCL-t, az talán tudja, hogy mennyire rácsavarodott a kínai gyártó a mindenféle feltekerhető meg többfelé hajló kijelzőkre. Olybá tűnik, ennek újabb ékes példái a 10,1 hüvelykes, több ponton hajló, így akár billentyűzettel is felruházható tabletkoncepcióról láthatóan kiszivárgott, alant is beszúrt videó és kép a Fold Universe-től.

Ahogy más gyártók megoldásai, úgy a lent látható alternatíva is képes a készülék felénél hajlani, ám a csavar az, hogy a hátul szintúgy kijelzővel, valamint beépített támaszokkal bíró készülék az alsóbb pontján behajlítva egy közepesen fura laptop formáját veszi fel, sőt, a behajlított kijelző alsó harmadára még műanyag billentyűzetet is forgathatunk.

Hirdetés

Talán nem ez az első videó egyébként, ami a koncepcióról kiszivároghatott, egy 2020. októberi YouTube-videóban is mintha ugyanez a modell lenne látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.