Hirdetés

Kiszivárgott videón nézhetjük meg a Samsung Galaxy Z Fold 2-t



|

Még több szögből lehet megcsodálni a következő összehajtható Samsung okostelefont, a Galaxy Z Fold 2-t.

Hirdetés

A Samsung felületesen mutatta be az Unpacked rendezvényén a Galaxy Z Fold 2-t, a következő összehajtható okostelefonját. A további részletekre elvileg szeptember 1-jén számíthatunk, addig pedig ugyan vannak hivatalos, renderelt képek, mégis a legtöbben a legutóbbi olyan videóért vannak odáig, amelyen kézben tartja valaki a készüléket. A klipet Ben Geskin tette közzé a Twitteren, mindössze 16 másodperces. 

Hirdetés

A rövidsége ellenére jól mutatja több szögből is a Galaxy Z Fold 2-t. Látszik a furcsán elhelyezett, fúrt szelfikamera és a kijelző gyűrődő része, amely értelemszerűen a gyári fotókon nincs rajta. A külső kijelzőn is észrevehető, hogy valóban hatalmas fejlődést mutat, a hátlap pedig a Galaxy Note 20 Ultrára emlékeztet. 

A Snapdragon 865 Plus chippel várható mobil kívül 6,23, belül 7,6 hüvelykes kijelzőt kapott, ez utóbbi 120 Hz-es. A pletykák tripla hátlapi kamerát, 4500 mAh-s akkut, 12 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet emlegettek még. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.