Hirdetés

Kiszivároghatott a Samsung új, középkategóriás 5G-mobilja



|

Képeken és videón csodálhatjuk meg a Galaxy A33-at.

Hirdetés

A Samsung az év elején dobta piacra a Galaxy A32 nevű középkategóriás mobilját, amely megfizethető árral és egy 5G-s variánssal csábította azokat, akik le tudnak mondani a súlyos százezrekért mért zászlóshajók extráiról.

Mivel a koreaiak már 2019 óta forgalmazzák az A30-szériát, sejteni lehetett, hogy az A32 is megkapja a maga utódját, most pedig már állítólagos gyári renderek is árulkodnak az újdonságról.

Hirdetés

A képek forrása a megbízható szivárogtatónak tartott OnLeaks, aki egy videós változatot is nyilvánosságra hozott a vele partnerségben álló 91mobiles felületén. Ahogy az a rendereken látható, a Galaxy A33 legalább két színben, feketében és lilában érkezhet, a korábbi pletykák viszont fehér világoskék és narancssárga kiviteleket is említettek. A telefon előlapján maradhat az A30 óta alkalmazott belógó kameraszigetes megoldás, míg hátul az A32-ről lehet ismerős a 4 lencsés rendszer.

A 91mobiles szerint megeshet, hogy az elődjével ellentétben az A33 már csak 5G-s változatban érkezik, ami pedig a többit illeti, a rendereket megosztó cikk 159,7x74x8,1 mm-es tokozásról, 6,4 hüvelykes FHD+ Super AMOLED kijelzőről és 3,5 mm-es jack-bemenetről ír.

Az oldal úgy tudja, hogy a készülék valamikor januárban mutatkozhat be, ami nem lenne meglepő, hiszen már az A32-t is ekkor leplezte le a Samsung (az A30-at és az A31-et viszont nem). Biztosat persze csak a bemutató után tudunk majd, de ha a koreaiak tartani tudják a 300 euró alatti árat, akkor az A33-mal egy újabb népszerű modellt tehetnek le az asztalra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.