Hirdetés

Kiszivároghatott a teljes Motorola Edge 20 széria specifikációja



|

Bőven lesz miből válogatnia annak, aki Motorola készüléket szeretne.

Hirdetés

Igencsak foghíjasak voltak az elmúlt időszakban a Motorola Edge 20 sorozattal kapcsolatban érkező információk, most azonban úgy tűnik, hogy a teljes szériáról lehullott a lepel. Természetesen a frissen befutott táblázatban is csak kódneveket láthatunk, a specifikáció viszont feltételezhetően már megfelel a valóságnak.

Először is itt a Berlin NA, amely 6,78 inches 1080 x 2460-as felbontással rendelkező, 120 Hz-es kijelzővel érkezik, ennek a tetején, középen lesz az előlapi kamera kivágása. A processzor egy Snapdragon 778G, mely 6 vagy 8 GB RAM-mal kiegészülve hajtja majd a telefont. Tárhelyből két opció lesz: 128 vagy 256 GB-tal kínálják majd a készüléket.

A mobil hátlapján három lencse kapott helyet, egy 108 MP-es főszenzor, egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es mélységszenzor. Az előlapi kamera 32 MP-es felbontással érkezik, a telefon akkumulátorának kapacitása pedig 5000 mAh. Amint azt a kódnév is előrevetíti, ez a modell csak az észak-amerikai piacon lesz elérhető.

Hirdetés

A globális piacra szánt okostelefon kisebb, 6,67 hüvelykes képátlóval érkezik, melynek a felbontása 1080 x 2400 lesz. A 120 Hz-es képfrissítés marad, ahogy a kamerakivágás is. A chipset és a memória megegyezik az előző készülékkel, kamera fronton azonban lesznek módosítások.

Az amerikai modellel ellentétben itt a főszenzort egy 16 MP-es ultraszéles és egy 8 MP-es, 3x telefotó kamera segíti majd. Az előlapi lencse maradt, az akkumulátor viszont lecsökkent egy 4000 mAh kapacitásúra.

A harmadik oszlopban látható "KYOTO" kódnévre keresztelt készülék lesz a sorozat belépő darabja. A képernyő mérete és felbontása megegyezik az előző készülékkel, azonban "csak" 90 Hz-es képfrissítésre lesz képes. A processzor is egy gyengébb kizárólag 128 GB-os verzióban elérhető MediaTek Dimensity 720-as.

A négy telefon közül a PStar tűnik a legerősebbnek, mely sokban hasonlít a nemzetközileg forgalmazott Berlin variánsra, azonban a Snapdragon 778G helyett egy 870 CPU ketyeg majd a mobilban, elérhető lesz 12 GB-os variáns is és a telefotó 5x nagyítása is adott, méghozzá minőségromlás nélkül. Természetesen a megnövekedett fogyasztás miatt egy minden korábbinál nagyobb, 6500 mAh akkumulátor kerül majd ebbe a modellbe, hogy egész napon keresztül bírja a megpróbáltatásokat.

A kiszivárgott információkból kiderül, hogy egyedül a PStar rendelkezik képernyő alatti ujjlenyomat-olvasóval, így jó eséllyel ez lesz az egyetlen OLED modell, a többibe pedig LCD kerülhet majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.