Hirdetés

Kiszivároghatott az iPhone 14 Pro Max dizájnja



|

Két fotó bukkant fel az internetet, amelyek igazolni látszanak a Face ID szenzorsziget eltűnését.

Hirdetés

A nyári kánikulában ugyan nem kellemes belegondolni, de már nincs is olyan messze a szeptember, s vele az új iPhone-ok bemutatása. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, sűrűsödnek a pletykák az iPhone 14 néven emlegetett generáció kapcsán, amely a várakozások szerint ismét négy modell, azaz két alap- és két Pro-variáns képében támad majd.

Az utóbbi hetekben hírt adtunk róla, hogy már szállítják az új készülékek alkatrészeit, ahogy arról is, hogy az Apple jelentős áremelést hajthat végre. Ezúttal pedig a csúcsmodell iPhone 14 Pro Max dizájnja szivároghatott ki egy gyári mintán.

Hirdetés

A kamerasziget teljes készülékhez mért arányából legalábbis arra következtethetünk, hogy a zászlóshajó "dummyja" látható a kínai közösségi médiából származó fotókon. Ha a modell hiteles, az iPhone 14 Pro Max (s így a kisebb Pro is) ejteni fogja a Face ID belógó szenzorszigetét, helyette két kivágást alkalmazva. Az ún. pill + hole dizájn érkezését már régóta pletykálják a szivárogtatók, a jelentések szerint viszont csak a drágább modelleken számíthatunk rá.

A kerek kivágás rejtheti a kamera lencséjét, míg a szélesebb nyílásban az arcazonosításhoz szükséges érzékelők bújhatnak meg. Az utóbbit eddig jóval kisebbként ábrázolták a koncepciós renderek készítői, a kiszivárgott modellt elnézve viszont nem lesz kimondottan kicsi. A madmix nevű alkotó egy másik vázlat alapján össze is dobott egy adag új rendert, hogy miként mutatna ez a valóságban.

Hivatalos megerősítés híján persze semmi sem garantálja, hogy tényleg így alakul az iPhone 14 Pro és Pro Max formaterve. Ha viszont hihetünk az eddigi szivárgásoknak, az idei év minden korábbinál nagyobb éket ver majd a belépő- és a csúcsmodellek közé. A jóval drágább Pro-széria ugyanis nemcsak az új előlapi kialakítást kaphatja meg, hanem egy 48 megapixeles kamerát is, miközben a normál iPhone 14-ben maradhat a belógó FaceID szenzorsziget és a 12 megapixeles elsődleges lencse, valamint az iPhone 13-ból ismert A15 Bionic chip is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.