Hirdetés

Kiszivároghattak az Asus új, kompakt mobiljának specifikációi



|

Egy processzorok teljesítményének összehasonlítására szakosodott oldalon tűnt fel egy eddig ismeretlen Asus mobil, ami a következő Zenfone-nak tűnik.

Hirdetés

A hetes sorszámú széria szeptemberi megjelenése óta több pletyka is megjelent arról, hogy mire készülhet az Asus a Zenfone 8-as sorozatban. Ezek között feltűntek egy Zenfone Mini névre hallgató modellre vonatkozó infók, ami a kisebb méret ellenére csúcskategóriás felszereltséggel érkezne. Vannak, akik szerint egy nemrég kiszivárgott új telefon kódneve mögött ez a készülék lapulhat.

A kérdéses szivárgások közül a legújabb a Geekbench oldalán történt, ahol feltűntek egy egyelőre név nélküli mobil, az ASUS_I006D kódnevű okoseszköz teljesítményével kapcsolatos mérések eredményei.

Hirdetés

Az adatlap szerint a mobilban a lahaina kódnevű alaplap dolgozik majd, ami a Snapdragon 800-as szériárájához, egész pontosan a 888-as modellhez tartozik. Emellett megtudhattuk, hogy 16 GB memóriával látja el a készüléket az Asus, ami pedig az operációs rendszert illeti, Android 11 fut majd rajta.

Az ugyanehhez a modellnévhez kapcsolódó korábbi szivárgások arra utaltak, hogy 30 Wattos gyorstöltést is támogat majd a készülék, amiről azt sejtjük, hogy a Zenfone 8 Mini lesz, és egy 5,92 hüvelykes, FHD+ felbontáson és 120 Hz-en működő kijelzővel érkezik. Emellett arról is szólnak beszámolók, hogy két Sony kamera kerül a hátlapra, a 64 megapixeles IMX686 mellett az új Sony IMX663 segítségével fotózhatunk majd. Idővel kiderül, hogy ebből mi bizonyul igaznak, de hogy mikor, egyelőre szintén rejtély, ugyanis sem a Zenfone 8-as modellek megjelenési dátuma, sem bejelentésük ideje nem ismert még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.