Hirdetés

Kiszivároghattak az első képek a Samsung Galaxy S30-ról



|

Egy kifejezetten megbízható forráson keresztül érkezett néhány kép, melyek akár a Samsung következő csúcsmobilját is ábrázolhatják.

Hirdetés

Nincs még szezonja a Samsung Galaxy S30 szivárgásoknak, hiszen a gyártó csúcsmobiljáról általában legkorábban decemberben, de inkább januárban szoktak elkezdeni érkezni az infók. Most azonban egy olyan forrástól kerültek elő renderelt képek az új telefonról, mely a korábbiakban is megbízhatónak bizonyuló infókkal jelentkezett.

Steve Hemmerstoffer három fotót is közzétett, melyeken azt láthatjuk, hogy a Galaxy S széria következő tagjának kinézetét sokkal jelentősebben dominálják majd a kamerák.

Hirdetés

A hátlapból kiemelkedő rész már a korábbi modellnél is jelen volt, most azonban kicsit rálóg az eszköz oldalára, így valahogy hangsúlyosabbnak tűnik. Az előlapi kamera pedig ismét a kijelző alá került, ezzel is növelve annak méretét. 

Emellett Hemmerstoffer azt is tudni véli, hogy az eszköz 151,7x71,2x7,9 mm-es lesz, ami lényegében megegyezik az előd Galaxy S20 méreteivel. Ami kifejezetten feltűnő, hogy az eszközről hiányzik a 3,5 mm-es jack csatlakozó, tehát a jelek szerint a Samsung továbbra is követi az iPhone-ok példáját.

Fontos megjegyezni, hogy mint minden szivárgást, ezt is tisztes távolságtartással kezeljétek, pláne az arra való tekintettel, hogy a képek ilyen korán láttak napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.