Hirdetés

Kiszivárogtak a Galaxy S9 gyári tokjai



|

Idén is lesz Alcantara tok, de a Hyperknit és az ütésálló verzió is érdekesnek bizonyul.

Hirdetés

Egyre közeledik a Samsung Unpacked rendezvénye, amelyen bemutatkozik a Galaxy S9 és a Galaxy S9+. Természetesen idén is sok gyári kiegészítő kíséri a zászlóshajókat. Ezek rendre ki is szivárogtak már a bemutató előtt. 

Hirdetés

Alapvetően két újdonság lesz a kínálatban. Az egyik a Hyperknit, a másik a Protective Standing Cover. Az előbbi szövetmintázatú borítást ígér, olyat, amilyen mostanság divatos a sportvilágban. A doboz eleve könnyűnek és sportosnak hirdeti ezt a tokot. 

Aki keményebb környezetben használná a készülékét, annak az utóbbi lehet a befutó. A Protective Standing Cover a Galaxy Note 8-cal debütált, és katonai szintű védelmet garantál (MIL-STD-810G-516.7). Véd a por, extrém hőmérsékletek és ütődések ellen, ráadásul beépített támasza is van. 

Természetesen nem marad el a Clear View Standing Cover és a LED View Cover, illetve örömteli hír, hogy a Silicone Cover mellett ezúttal is lesz Alcantara Cover. Ez a tok a Galaxy S8-cal debütált a piacon, és különösen puha, prémium érzetet garantál. 

A teljes galéria (és a szintén kiszivárgott vezeték nélküli töltő) ide kattintva tekinthető meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.