Hirdetés

Kiszivárogtak a Lenovo legújabb csúcskategóriás laptopjai



|

Ezúttal a YouTube-on bukkantak fel az új laptopok, a Lenovo ThinkPad X1 Titanium és X1 Nano.

Hirdetés

Nemrég szivárgott ki, hogy a Lenovo mit tervez a jövőben a ThinkPad szériás laptopok mezőnyében, a megjelenési ütemterv része a ThinkPad X1 Titanium és ThinkPad X1 Nano is. Ezek csúcskategóriás laptopok, amelyek még a bemutató előtt felbukkantak a YouTube-on. Több videó is előkerült ugyanis a Lenovo közelgő termékeiről, a prémium ThinkPad X1 gépeket például 360 fokos videókon lehet meglesni. 

Hirdetés

A Lenovo ThinkPad X1 Nano kinézete igazolja a korábbi pletykákat, a fekete gép kijelzője körül szinte nincs is káva. Van viszont két USB-C port, és az X1 Carbonhoz képest kisebb a billentyűzet, a képernyő viszont magasabb, 16:10-es képarányt használ. 

A másik videó a ThinkPad X1 Titanium verziós laptopról készült. Ez ezüst házat kap, vastagabb kávával a kijelző körül. A zsanérok a ThinkPad X1 Yogáról lehetnek ismerősek, vagyis egy átalakítható notebookkal van dolgunk. Erre is jutott két USB-C port, és a billentyűzete ennek is kisebb a szokásosnál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.