Hirdetés

Kiszivárogtak a OnePlus 6T részletei, a Galaxy S9-ből merít a tripla kamera



|

Az új készülék kinézetéről és specifikációiról is árulkodott a kiszivárgott doboz. Jön a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó és a tripla kamera.

Hirdetés

Bár az androidos gyártók először igyekeztek pontosan lemásolni az iPhone X kijelzőbe belógó szenzorsávját, mostanában már keresik a praktikusabb alternatívákat. Az Oppo az R17-nél például minimalista, vízcsepp alakú bevágást használ, illetve éppen ez az első készülék, amit Gorilla Glass 6 védőüveg borít. Pro verziója is van, kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval és tripla hátlapi kamerával, 3D-képes technológiával. 

Hirdetés

Várható volt, hogy a OnePlus az R17-ről mintázza majd a következő okostelefonját, elvégre a OnePlus, az Oppo és a Vivo tulajdonosa ugyanaz, és a OnePlus általában az Oppo csúcskészülékét alakítja át. A legutóbbi szivárgás is ezt erősíti meg. Ezen a OnePlus 6T doboza látható. 

A doboz elárulta, hogy a OnePlus 6T vízcsepp alakú érzékelőszigetet kap, illetve kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót. A tripla hátlapi kamera is jön, méghozzá mélységérzékelős ToF-funkcióval. 

A technológia nem ugyanaz, mint az iPhone X-nél vagy az Oppo Find X-nél. A OnePlus ezt az újítást a gesztusalapú navigációhoz és a kiterjesztett valóságot támogató élményekhez használhatja: például virtuálisan lehet majd ruhát próbálni vagy átrendezni a bútorokat a lakásban. A kínai gyártó azért is készült fel előre, mert állítólag jövőre az egyik iPhone is kap 3D-képes hátsó kamerát. 

A tripla kamera elsődleges szenzora egyébként a Galaxy S9-ből merít, vagyis a 12 megapixeles érzékelő változtatható, f/1.5-f/2.4 rekeszértékkel dolgozik. Ehhez egy 20 megapixeles másodlagos szenzor és a ToF 3D-kamera társulnak. Az előlapi szenzor 25 megapixeles lesz, mesterséges intelligencia segíti majd a fotózást. A 6,4 hüvelykes, 2340 x 1080-as kijelző alá Snapdragon 845-ös lapka, 8 GB RAM és 128 GB tárhely kerül. A 2x1850 mAh-s akkumulátor az 50 wattos gyorstöltést támogatva 10 perc alatt 40 százalékra tankol fel nulláról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.