Hirdetés

Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S21-ek árai



|

Szinte mindent tudni fogunk a hivatalos bejelentés előtt a Samsung Galaxy S21 mobilokról.

Hirdetés

Várhatóan január közepén leplezi le hivatalosan a Samsung a Galaxy széria új tagjait, de ahogy az lenni szokott, valaki nem tudja tartani a száját. Egy hosszú cikkbe gyűjtöttünk össze mindent, amit eddig megtudtunk, viszont folyamatosan szivárognak a további infók.

91mobiles értesülései szerint egyes modellek olcsóbbak lesznek az S20-as elődjükhöz képest, de a csúcskategóriában áremelkedés várható.

Hirdetés

Az oldal úgy tudja, hogy a következő árazásra számíthatunk Európában:

  • Samsung Galaxy S21 128GB: €849
  • Samsung Galaxy S21+ 128GB: €1,049
  • Samsung Galaxy S21+ 256GB: €1,099
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB: €1,399

Ez azt jelenti, hogy míg az S21 150 euróval lesz olcsóbb az S20-nál, az S21 Ultráért 50 euróval többet kell fizetni, mint az S20 Ultráért, valószínűleg az S-Pen támogatása miatt. A listán nem szerepel minden modell, lesznek további variációk eltérő tárhellyel.

Ami a magyar árakat illeti, egyelőre nincs infónk, de számolhatunk azzal, hogy pár tizessel többet kell fizetnünk, mintha egy az egyben váltanák az euróban megadott árat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.