Hirdetés

Kiterjedt valós idejű fordítással vérteztek fel az egyik videokonferencia platformot



|

Több mint 100 nyelvre lesz képes fordítani a Cisco WebEx.

Hirdetés

A Cisco WebEx talán nem az a videokonferencia rendszer, amit a legtöbben ismernek, főleg a Microsoft Teams vagy a Zoom szokott az emberek eszébe jutni, ha szóba kerül ez a témakör. Érdemes lesz viszont nagyon figyelni a Cisco saját platformjára is, ugyanis egy meglehetősen hasznos funkcióval bővítik ki.

A teljes verzió csak idén májusban élesedik majd, de már most bele lehet nézni abba, mit fog tudni a WebEx: több mint 100 nyelven tud majd a platform valós időben fordítani, azaz kiírni a képernyőre szöveges formában azt, amit éppen beszélgetőpartnerünk angolul elmondott.

Hirdetés

Nagy ugrás lesz ez a Cisco számára, hiszen ez az opció eddig mindösszesen csak 10 nyelven volt elérhető, így gyakorlatilag megtízszerezik a lefedettségüket. A Cisco illetékesei szerint mindez már csak azért is nagyon hasznos, mert jelenleg sokan külső (fizetős) alkalmazásokat használnak ennek a problémának a megoldására. 

Ez még nem az a szint, amire C-3PO képes a Star Warsban, de a több mint hétmillió nyelv és kommunikációs forma felé vezető úton fontos lépés lehet az a 100 nyelv is, amit a WebEx májustól ismerni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.