Hirdetés

Komoly akkugondokat okozott az iOS 10.3.2



|

Van, akinek az iPhone-ja 10 perc alatt 20 százalékot veszít a töltöttségéből a frissítés óta.

Hirdetés

Az Apple egy ideje már kiadta az iOS 10.3.2-t, amely több hibajavítást is tartalmazott. Sok dolgot finomítottak a motorháztető alatt, azonban többen aggódtak, hogy vajon okoz-e új kellemetlenségeket a frissítés. 

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy igen: okoz. Számos felhasználó panaszkodik a frissítés telepítése óta arra, hogy az akku váratlanul gyorsan vagy nagy mértékben merül az iOS 10.3.2 óta. 

Kamlesh Parmar, egy üzleti cégekkel foglalkozó nagyvállalat tech támogatói csoportjának a vezetője például 10-20 százalékos töltöttséget veszít az iPhone és iPad készülékein mindössze 10 perc alatt (azt követően, hogy leveszi azokat a töltőről). Az iPhone 6-ja szintén így viselkedik, pedig most cserélt benne akkumulátort. 

Az Apple minden bizonnyal már dolgozik az újabb frissítésen, ami megakadályozza az iPhone és iPad készülékek váratlanul gyors merülését. 

Aki addig is ilyesmit tapasztal, lehet, hogy jobban teszi, ha út közben magához vesz egy powerbanket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.