Hirdetés

Komoly biztonsági hiba van a GeForce Experience-ben



|

Egy olyan sérülékenységet javított most az Nvidia, amelyen keresztül a támadók kártékony kódot tudtak futtatni.

Hirdetés

Az Nvidia nemrég új javítást tett közzé, ugyanis a GeForce Experience-ben egy komoly sérülékenység volt, ami a helyi támadók számára kártékony kódok futtatását tette lehetővé. A CVE-2020-5964 számon nyilvántartott hiba révén a hackerek szolgáltatásmegtagadásos támadást is indíthattak, és bizalmas információkhoz férhettek hozzá. A hiba a GeForce Experience minden verzióját érintette, nem csak az aktuálisan használt változatot. 

Hirdetés

A Nvidia azt javasolja a felhasználóknak, hogy fogadják el az automatikus frissítéseket vagy pedig manuálisan telepítsék a legújabb GeForce Experience verziót az cég honlapjáról. Így védettek maradhatnak az esetleges támadásokkal szemben. 

A másik biztonsági javítás pedig egy Linux-alapú hibával kapcsolatos a JetPack SDK-ban: ez ellen úgy lehet védekezni, ha valaki letölti és telepíti a legújabb verziót az Nvidia DevZone-ról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.