Hirdetés

Komoly frissítést kapott a Samsung Gear S3



|

Megérkezett a Tizen 3.0 az okosórára, ami sok újdonsággal frissült.

Hirdetés

Miután a Gear Sporton már korábban debütált, a Tizen 3.0 most végre megérkezett a Samsung Gear S3 okosórájára is. Az új verzió az úgynevezett Value Pack frissítés keretében vált elérhetővé, amely 258,5 MB-os, és rengeteg új funkciót, frissítést hozott a viselhető eszközre. 

Hirdetés

Optimalizálták például a kezelőfelületet, és a táplálékbevitelt követő funkciókat is. Van kizárólagos óra mód, amelyben az akku akár 40 napig is húzza egy feltöltéssel. Az új widgetek immáron gyors hozzáférést engednek 4 eltérő apphoz és különböző gyakorlatokhoz is. Az SOS-jelzések már a magassági adatokat is tartalmazzák; fejlődött a pulzusmérés pontossága, a Samsung Connecttel az IoT-eszközök már a Gear S3-ról követhetőek. 

Van Gear VR- és PPT-kontroller a Gear VR és a prezentációk irányításához, megoszthatóak a számlapok, szerkeszthetőek lettek a listák, az appok pedig használat szerint rangsorolhatóak. Változott a Gear app kinézete és a Samsung Health, a névjegyek és események a Gear S3-on nem csak szerkeszthetőek, létre is hozhatóak. 

Mivel nagy frissítésről van szó, a telepítése előtt mindenképp ajánlott feltölteni az okosórát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.