Hirdetés

Komoly grafikai fejlesztésen esett át az Xbox Cloud Gaming, de van egy rossz hírünk is



|

A Microsoft egyelőre szűkmarkúan méri az adományt.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésben kínált Xbox Cloud Gaming bármilyen eszközre elhozza a next-gen konzolos játékokat, legalábbis ha elég jó netkapcsolattal bírunk. A vizuális élmény szempontjából ilyenkor a stream képminősége jelenti a szűk keresztmetszetet, ami most egy komoly tuningon esett át a Microsoft jóvoltából.

Az új Clarity Boost funkció ugyanis jelentősen javítja a videók látványát, ám egyelőre még akad egy nem egészen elhanyagolható megkötés is az ajánlatban.

Hirdetés

A Clarity Boost ugyanis csupán a Microsoft Edge böngészőben érhető el, azon belül is csak az új funkciók tesztelésére szolgáló Canary (96.0.1033.0 vagy frissebb) verzióban. Aki viszont hajlandó ezt használni, annak az https://www.xbox.com/en-US/play oldalon elindítva egy játékot csak rá kell kattintania a "…" menüre, és engedélyeznie a Clarity Boost opciót.

A redmondiak közzé is tettek egy képet a Gears Tacticsből, amely alapján jelentős mértékű javulásra számíthatunk:

A Microsoft hivatalos beharangozója sajnos nem tért ki arra, hogy mikor érkezhet meg az újdonság az Edge normál kiadásába, valamint egyelőre az is rejtély, hogy érdemes-e számítanunk rá más böngészőkön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.