Hirdetés

Komoly hibákat javítottak a Windows 10-ben



|

Elvileg többé már nem indítja újra a PC-t kényszerűen a Windows 10 - feltéve, hogy a 20H2-es verzió telepítve van.

Hirdetés

Az utóbbi időben kevesebbszer hallani katasztrofális Windows-frissítésekről, bár csak remélni lehet, hogy a helyzet tovább javul. Ettől függetlenül persze vannak még jócskán hibák a Windowsban, néhány hónapja például attól rémültek meg sokan, amikor a Windows 10 újraindításra figyelmeztetett, majd 1 percen belül azt kényszerűen el is végezte. 

Szerencsére már van javítás erre a kellemetlenségre, a legújabb frissítésekben ezt a hibát orvosolták. A gond csak az, hogy ez a frissítés kizárólag a Windows 10 20H2-t futtató gépekre érkezik, vagyis az októberi frissítésnek már fent kell lennie. Az pedig sok gépre eddig eleve nem is volt telepíthető. 

Hirdetés

A Microsoft azt mondja, hogy most feloldott minden blokkolást és korlátozást, elvileg már nincs olyan inkompatibilis hardver vagy egyéb tényező, ami bármelyik PC-n akadályozná a Windows 10 sikeres frissítését 20H2-re. Ez pedig elég időszerű is lenne, elvégre lassan jön a 21H1-es frissítés. 

A redmondi csapat állítólag egy másik kritikus hibát is javított, így az appok és weboldalak jelszavai már nem tűnnek el a PC újraindítása után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.