Hirdetés

Komoly összeget fektet egy mini-LED-gyárba az Apple



|

330 millió dollárt fektet egy tajvani mini-LED- és micro-LED-gyárba az Apple, a jövőbeli MacBookok is kaphatnak ilyen kijelzőket.

Hirdetés

Kínai jelentések szerint az Apple szeretne segíteni egy új, tajvani gyár megnyitásában. Dátumok és pontos konkrétumok nincsenek, de annyi biztos, hogy az üzem mini-LED és micro-LED kijelzőket gyártana. A befektetés égetően sürgős lehet az Apple számára, más források szerint ugyanis a tervezett mini-LED-es termékei késnek, pedig az új iPad Pro és az új MacBook Pro modellek is ilyen panelt kaptak volna. 

Hirdetés

Az Apple most állítólag 334 millió dollárt pumpálna bele az új gyárba, aminek a megépítését az Epistar és az AU Optronics vállalták magukra. 

Az almás vállalat a pletykák szerint már korábban küldött fejlesztői különítményt, hogy dolgozzanak az új projekten, ami pedig nem véletlen. Az új Apple Watch mellett már idén mini-LED-kijelzőt akarnak az új iPad Pro táblagépbe, aztán pedig a 14 és 16 hüvelykes, következő MacBook Pro laptopokba. Ez utóbbiak viszont már csak 2021-ben futhatnak be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.