Hirdetés

Komoly újításokkal érkezhet a jövőre megjelenő OnePlus 11



|

Több komoly újdonságot is hozhat a csúcsmodell.

Hirdetés

A OnePlus az elmúlt években felnőtt a legnagyobb mobiltelefon-gyártókhoz, amihez nagyban hozzájárult, hogy miközben hardveres téren versenyben vannak a prémium márkákkal, árazásban sokszor alájuk tudtak menni, ezáltal vonzóbbá téve a készülékeiket.

Most megérkeztek az első tippek és találgatások a OnePlus 11-gyel kapcsolatban is, amik ha beigazolódnak, azt sejtetik, hogy kivételesen szemrevaló készülékkel készül 2023-ra a gyártó.

Hirdetés

A már többször hitelesnek bizonyult Digital Chat Station nevű forrás szerint a OnePlus 11 fém kerettel és kerámia testtel érkezik, ami igazán prémium hatást kölcsönöz majd a mobilnak, ha pedig ez nem lenne elég, a csúcsmodell állítólag 16 GB memóriával rendelkezik, ami szintén flagship paraméter.

A OnePlus 11 legizgalmasabb újdonsága azonban nem a fent taglalt specifikációk valamelyike lehet, hanem a Universal Flash Storage (UFS) 4.0-s belső tárhely, ami megduplázza a mostanság a legtöbb telefonban fellelhető UFS 3.1 sebességét.

Ezeket a híreket persze fenntartásokkal érdemes kezelni, hiszen egy másik, gyakran pontos forrás, Max Jambor már cáfolta, hogy kerámia külsővel érkezne a OnePlus 11. Kíváncsian várjuk hát a hivatalos bejelentést, hogy megtudjuk, milyen lesz a 2023-as OnePlus csúcsmodell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.