Hirdetés

Megint kompakt mobillal támadna a Sony



|

Egy 5,5 hüvelykes, azonban igen kompakt Xperia okostelefonon dolgozik a Sony a jelentések szerint.

Hirdetés

Volt idő, amikor a 4 hüvelykesnél nagyobb kijelzővel szerelt okostelefon még óriásinak számított. Manapság már lassan alig találni 6 hüvelyknél kisebbet. 

Hirdetés

A Sony régóta gyengélkedik a mobilpiacon, aminek az egyik oka a szakemberek szerint az, hogy nem csak specifikációkban nem tartja a lépést a riválisokkal, de a rajongók véleménye sem igazán hallgat. Ők a kompakt Xperiákat mindig is szerették. A Sony most részben odafigyel, állítólag ugyanis készül egy új Xperia Compact mobil, 5,5 hüvelykes képernyővel. 

Ez nagynak hangzik, de mivel 21:9-es képarányt használ, ezért csak 138 x 60 milliméteres lesz, tehát kisebb, mint az Xperia XZ2 Compact vagy a Galaxy S10e. 

Ezúttal a Sony nem pakol prémium hardvert az apró készülékbe, az a középkategóriában indul majd, Snapdragon 665-ös lapkával. Ha nem száll el az ára, akár igazi sláger is lehet majd belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.