Hirdetés

Könnyebb lesz a Messenger Rooms kezelése



|

A Zoomból ismerős, testre szabható háttereket is megkapja a Facebook frissített Messenger Rooms szolgáltatása, de nem csak ebben tud többet a szolgáltatás.

Hirdetés

A Facebook úgy döntött, hogy felújítja a mobilos Messenger Rooms szolgáltatását, amely ezentúl még testre szabhatóbb lesz. A szobák könnyebben hozhatóak létre és nevezhetőek el, a történetkészítést segítő gomb helyére pedig a Rooms-szekció kerül. A Messengerből a szobák ütemezhetőek is ezentúl. Bár mobilon ez mostantól fokozatosan elérhető lesz mindenki számára, asztali környezetben csak a következő néhány hónap során jelennek meg ezek a funkciók. 

Hirdetés

Szintén újdonság a Zoomból ismerős testre szabható háttér is, vagyis megpróbálhatjuk elhitetni másokkal, hogy egy strandon vagyunk, nem a hálószobában - vagy épp kitakarhatjuk a háttérben látható rendetlenséget. Ezt tudja egyébként a Microsoft Teams is, vagyis ideje volt, hogy a Facebook is pótolta hiányzó funkciót, ami heteken belül elérhetővé válik. 

A Facebook ezzel a legerősebb üzenetküldő címére pályázik a Messenger app formájában, és már az Instagram üzenetküldését is ez a motor intézi. Mivel a szolgáltatásait egységesíteni akarja a Facebook, van rá esély, hogy idővel a WhatsApp is teljes mértékben beolvad a Messengerbe, nem csak a szolgáltatások gerinchálózata lesz közös. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.