Hirdetés

Könnyebb lesz élőben közvetíteni a YouTube-on



|

A mobilos élő streameket immáron 1000 feliratkozóval is elkezdhetik a csatornatulajdonosok.

Hirdetés

A YouTube-on is lehetett már élőben streamelni, azonban ez a lehetőség eddig csak azoknak a csatornatulajdonosoknak volt adott, akik legalább 10 000 feliratkozóval rendelkeztek. A kezdetekben értelemszerűen a nagyobb tartalomgyártóknak szánták ezt a lehetőséget. 

Hirdetés

Mivel a mobilos élő streaming egyre terjed, ezért a YouTube is változtat. Immáron 1000 feliratkozóval is indíthatnak élő közvetítéseket a csatornák tulajdonosai. 

Többek szerint mindez arra utal, hogy a YouTube hamarosan minden végfelhasználó számára engedélyezi majd az opciót. A követelmények csökkentése gyakorlatilag egy szélesebb teszt lehet. 

Persze a YouTube-nak sok tennivalója lesz, ha a Facebookot szeretné megszorongatni az élő streamek terén. A közösségi oldal nagyjából egy éve indította el a Live funkcióját, amelyet azóta igen sokan használnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.