Hirdetés

Könnyebb lesz újratelepíteni a Windows 10-es gépeket



|

A Windows 10 2020. májusi frissítésének tesztjei szerint nem kell rohanni az új csomagért, de éppen akad benne érdekes újítás.

Hirdetés

Az amerikai Computerworld szakemberei nem igazán ájultak el a Windows 10 nagy, 2020. májusi frissítésétől annak tesztje során, és igazából senkinek nem is tanácsolják, hogy azonnal próbálja meg azt telepíteni. Természetesen azért érdekességek akadnak a csomagban, például könnyebb lesz a jövőben újratelepíteni a Windows 10-es PC-ket, a legújabb verzió ugyanis már a felhőből is le tudja majd tölteni a legfontosabb adatokat.

Hirdetés

A Windows jelenleg a helyben tárolt fájlokra támaszkodik a Gépházban elérhető [Gép alaphelyzetbe állítása] funkcióval, a felhős megoldás azonban mindig a legfrissebb, legújabb változatokat helyezi majd el a PC-n, így az újratelepítés során időt lehet megspórolni, mert nem kell a később megjelent frissítéseket telepítgetni. 

A felhőalapú telepítéshez kapcsolódik egyébként egy másik új beállítási lehetőség is. Ezen keresztül a fontos fájlok letöltésére fenntartott sávszélességet, pontosabban a letöltési sebességet lehet majd testre szabni. Ez főleg azoknál ideális, akik megosztott vagy lassabb interneteléréssel használják a PC-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.